Vă așteptăm să luați startul la cea de-a VII-a ediție MTB Maratonul Nordului.

Când: 20 august 2017.

Unde: în Nordul extrem al României. Startul se dă în Pomârla, județul Botoșani. Pomârla se află la 50 de km depărtare de Botoșani, 45 de Darabani și 10 de Dorohoi.

Cât pedalez: Cicliștii pot opta între tura lungă, de 60 de km și tura scurtă, de 30 de km.

Ce văd pe drum: Pe parcursul celor 30 sau 60 de kilometri (la alegere) vom trece prin locuri de poveste din Nordul României: drumurile Codrilor Herței, biserica unicat ortodox-catolică de la Hilișeu, ulițele copilăriei lui Benjamin Fondaine, dealurile însorite ale Pomârlei.

Taxa de participare:

1 mai-1 iulie taxa de înscriere este de 70 lei

2 iulie-5 august taxa este 80 lei

6-20 august  taxa este 90 lei.

Facilități: Toți participanții care se înscriu înainte de 5 august primesc kitul de înscriere: număr de concurs, tricou tehnic, cronometrare cu punct intermediar de verificare, baton proteic, apă, banane, glucoză, diplomă de participare, voucher de participare la tombola competiției, invitație la cina cicliștilor, afterparty în Poiana Teioasa. Și să nu uităm de medalia de finisher .

Înscrierile se pot face până în dimineața concursului, dar după data de 5 august nu se garantează primirea kitului de înscriere.

Fond de premii: premiile în bani sunt în valoare totală de 5.000 lei, la care se adaugă medalii, trofee, cadouri de la parteneri și multă voie bună.

Fondul de biciclete: participanții pot alege să doneze premiile în bani pe care le obțin. Din donațiile primite se vor cumpăra biciclete care vor ajunge la copiii nevoiași din zonă.

Cazare: Există posibilități de cazare gratuită  atât în campingul de la Pomârla, cât și în campingul festivalului Zilele Nordului de la Darabani. Puteți opta și pentru cazare la pensiunile din Darabani și Dorohoi.

Hai la Zilele Nordului: Toți participanții la maraton sunt așteptați la Zilele Nordului (17-20 august), festival de muzică, arte și călătorii găzduit pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova. Inima festivalului este orașul Darabani, cel mai nordic al României.

Dacă aveți întrebări legate de înscrierea la maraton, cazare sau activități conexe ne puteți scrie pe adresa pedalez@maratonulnordului.ro. Vă așteptăm în Nord!