MTB Maratonul Nordului este o competiție de ciclism MTB deschisă oricărui ciclist profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de ciclism care se prezintă cu o bicicletă în bună stare tehnică, cu cască de protecție, cu un minim de echipament și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic.

MTB Maratonul Nordului  este organizat de Asociația Nord și face parte din festivalul Zilele Nordului produs de Asociația Fapte.

Taxa de participare:

1 decembrie- 1 martie =80 lei

2 martie – 1 iunie = 90 lei

2 iunie – 1 august = 100 lei

2 august – 1 septembrie = 120 lei

Înscrierile se pot face până în dimineața concursului.

  • Pachetul de start: număr de concurs, tricou tehnic ciclism, cronometrare cu cip, pachet cadou Ethic Sport, puncte de hidratare, diplomă de participare, voucher de participare la tombola competiției, invitație la cina cicliștilor, afterparty în Poiana Teioasa, medalie de finisher. . Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica conținutul pachetului de start. Toate modificările vor fi anunțate din timp.
  • Fond de premii: medalii, trofee, premii în bani în valoare de 8000 lei și cadouri oferite de parteneri.( a se vedea în regulament)
  • Fiecare participant poate alege să-și doneze premiul către Fondul de Biciclete.
  • Cazare gratuită pentru participanți în campingurile oficiale de la Pomârla și de la Darabani (pentru cei care vin pentru festivalul Zilele Nordului și doresc să rămână la concerte)

Nu uita că te așteptăm și la Zilele Nordului. Petrece un weekend prelungit la festival și bucură-te de muzică, arte și călătorii și descoperă Nordul  pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova.

Inima festivalului e la Darabani, unde au loc concerte în Poiana Teioasa și Conacul Balș, expoziții, performance-uri și conferințe în cele mai suprinzătoare locuri. O serie de călătorii experiențiale numite „Tururile Nordului” leagă zi de zi festivalul de comunități de poveste din cele trei țări învecinate. Hai la Zilele Nordului!